Pasiunea ta e si pasiunea Camerei Sport Omega Full HD

    

Lasa-te surprins in cele mai inedite cadre si ipostaze,resimte adrenalina la cote maxime prin intermediul camerei sport Omega Full HD OMCDVR235

Aceste camere sport sunt special create pentru iubitorii de miscare,fanii de sporturi,de aventura,care doresc sa inregistreze activitatile lor cu multa adrenalina.Nu te regasesti in acesta descriere,nu e nici o problema.Si tu te poti bucura de ea,chiar daca nu esti un impatimit al sportului.E pentru tine,cel care doresti sa imortalizezi cele mai frumoase momente din vacanta si pentru tine,cel care vrea sa surprinda cele mai tari cadre live din concertul artistului sau preferat, sau pur si simplu ,pentru cel pasionat de fotografie.

                                                   
Traiesti de fiecare data ,o noua aventura, mai palpitanta, care te solicita la maximum si totusi, nu o poti imortaliza,asa cum ti-ai dori?
Cred ca stiu ce iti lipseste...o camera care sa se plieze perfect atat nevoilor tale,cat si celor ale familiei.Una care sa-ti sustina pasiunile, si nu numai ,sa-ti fie alaturi in cele mai memorabile momente ale vietii,chiar si-n apa.
                                                             
Chiar  si-n apa?!

Da...ai citit foarte bine, acum sa surprinzi cadre subacvatice nu mai e o misiune imposibila.Nu si pentru camera sport Omega .Datorita functiei "water-proof",cred ca iti suna cunoscut, aceasta expresie,mai ales daca faci parte din tipologia feminina ,ce foloseste astfel de cosmetice.In traducere,pentru necunoscatori "water proof"= rezistent la apa,iar in cazul nostru,camera garanteaza cele mai reusite instantanee ,de pana la 30 M adancime.Astfel ,camera ta foto devine aliatul perfect in asemenea situatii.

                                               
                            

  Fie ca esti un simplu amator, pasionat sau chiar un profesionist in ale sportului, din orice categorie ai face parte, iti doresti sa fii mereu la inaltime,sa te autodepasesti,sa bati record dupa record.

Insa,daca  totul ar fi asa de simplu...Sportul inseamna performanta,iar performanta inseamna atentie la detalii.

Detaliile...un alt punct forte al camerei sport Omega
Finetea detaliilor intr-o fotografie sunt cele care confera elementul final al unei reusite fotografice.Claritatea,precizia cadrelor la care se adauga,bineinteles si...talentul fotografului sunt alte elemente cheie care definesc capodopera fotografica.
Sportul in sine presupune multa miscare,dinamica,schimbari bruste,mai pe scurt actiune.De aceea,camera sport Omega de la elanko.ro permite realizarea fotografiilor ,la o calitate excelenta de pana la 12 Megapixeli ,pentru a evidentia si cele mai mici detalii.

In plus, la achizitionare vine la pachet si cu un set de accesorii format din: suport casca si suport ghidon, carcasa rezistenta la apa si ventuza(pentru a o putea atasa/fixa pe un suport).

Ce ne place la aceasta camera este faptul ca beneficiaza de o constructie compacta si rezistenta,are o calitate foto si video extraordinara(format Full HD) si suporta carduri de pana la 32 GB(tot sa filmezi si sa faci fotografii).Si va vand un pont:toate acestea la un pret accesibil(vezi site pentru mai multe detalii si fotografii produse)

Alte caracteristici :
DSP Sunplus Display LCD 2,4" senzor tactil
microfon incorporat(construit in buzzer)
interfata PC 2.0
port HDMI
sursa alimentare:Litiu 1500 Amh Power

Ca orice pasionat de sport, este necesar sa acorzi importanta si starii de sanatate.Un aspect important,consider eu,deoarece adrenalina nu e pentru oricine.Multi  vor sa para ceea ce nu sunt,insa pana la proba contrarie,cand li se testeaza curajul si atunci dau inapoi.De aceea ,inainte de te-a avanta intr-un astfel de sport,trebuie mai intai, sa te cunosti pe tine,sa-ti stii foarte bine limitele si implicit reactia organismul tau la efort fizic. Chiar si in cazul celor mai experimentati sportivi, este necesara o monitorizare a starii de sanatate,a rezistentei la efort si la factorii externi.

Prin urmare, doresc sa va propun acest ceas sport Platinet PHR117 ,ce l-am descoperit de curand, rasfoind paginile site-ului elanko.ro.Nu stiu ce anume m-a facut sa ma opresc la el:sa fie designul,pretul sau utilitatea acestuia...
                         
Ce mi se pare interesant,e faptul ca nu e doar un simplu ceas de mana.Acesta este dotat si cu alte functii utile .Deci ,sa aflam care sunt calitatile acestui mic gadget ,daca ii putem spune asa:
Acesta beneficiaza de 3 moduri de selectare a ritmurilor cardiace,are temporizator(pentru a putea cronometra ,de exemplu in cat timp faceti o tura de teren),calculeaza si afiseaza valoarea medie si maxima a pulsului.In plus veti  sti mereu cate calorii ati consumat in urma exercitiului sportiv,iar ca si- n cazul camerei mentionate anterior, prezinta o rezistenta la apa pana la 30 M. De asemenea, pachetul contine o curea de mana si un manual de utilizare.

Am si eu o curiozitate!

Cand alegi un produs,care sunt criteriile dupa care te ghidezi:design,pret sau utilitate? Viziteaza site-ul elanko.ro si spune-mi ce produs ai cumpara in viitorul apropriat?Astept raspunsul tau intr-un comentariu.

                               



Autor Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!