Climatico ,topeste gradele pentru tine!Convinge-te si tu!



Discutie ca intre prietene,la o cafea


-Vai ce caldura,mon cher,deja simt ca ma ia cu transpiratii,mai am putin si ma topesc la propriu.Sunt mult peste 30 C,zici ca am aterizat undeva prin sahara,dar macar acolo mai sunt oaze,fie ele si inchipuite,totusi iti mai racoresti putin mintea si gandurile,chiar daca doar te amagesti...

-Draga,porneste si tu aerul conditionat,ca mult nu mai rezistam.Doar nu-l tii acolo ca obiect decorativ.
-Care aer,mai degraba non-aer.Daca te referi la acela din coltul camerei,demult nu si-a mai intrat in atributii. Pana mai ceva timp,era ceva de capul lui,dar in ultima vreme a ramas in amortire totala.M-a lasat fara aer,acum sunt nevoita sa respir multe grade..
-Eu spun ca cere a nou,se pare ca a racit de tot de la atata aer ori l-a sufocat prea tare caldura.
-Se prea poate.Problema e ca nu mai stiu ce si de unde sa aleg.Toate(conditionatele) promit multe,dar te lasa atunci cand ti-e lumea mai draga.
-Ai incercat Climatico?


-Acesta ce mai e,un senzor de racire,vreo inventie a secolului 21?

-Climatico ,prietenul la nevoie caldura se cunoaste! E solutia ta salvatoare ce-ti propune o gama variata de conditionate ce se adapteaza nevoilor tale si garanteaza scaderea gradelor pentru ca tu sa te bucuri de confort la tine acasa.Eu ti-l recomand cu 'caldura'.
-Caldura? Nu..imi este de ajuns pe ziua de astazi,daca il mai rostesti o data,mai mult ca sigur voi deveni alergica la cuvantul <caldura>.Deja ,ma ia cu dureri de cap.Prea mult,e prea mult!
-Nu,ce crezi?Aerul conditionat nu vine cu caldura la pachet,el aduce racoarea.Eu m-am referit ca e de incredere,de aceea ti-l recomand.Eii..m-am mai linistit putin,le potriveste omul,gradele sunt de vina si...durerea de cap.Si cer mult pentru putina racoare?
-Parerea mea e ca preturile sunt acceptabile,pentru orice buzunar,insa ramane sa vezi tu, sa ai optiunea ta.Dar nu acum,pentru ca de la atatea grade ,o sa vezi preturile 'umflate'.Sa lasam pe maine discutia si alte amanunte,cand vei gandi la rece si limpede.
-Bine atunci.Cum zici tu.
-Somn racoros!
-Ei nu fii ironica...
-Ma amuzam si eu putin.:))


A doua zi

-Ai avut un somn odihnitor?
-Ce somn,ce odihna,mi-am pierdut deja rabdarea cu gradele,cred ca au castigat lupta.
-Te lasi asa usor invinsa de cateva grade in plus?E momentul sa faci o vizita pe Climatico ,sa te pregatesti din timp pentru noul val de caldura.

De ce sa alegi Climatico pentru a cumpara un aer conditionat:

√Garantia calitatii
Standard de calitate Management ISO 9001,bazat pe orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia,precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua
√Asistenta cu profesionistii
Personalul are o experienta de 10 ani de activitate in domeniu.In plus te bucuri si de suport online,unde un reprezentant Climatico va raspunde prompt la solicitarile tale si te va consilia in alegerea aerului conditionat
√Cumperi in siguranta online
*poti plati cu cardul,pe Climatico.ro,la trimiterea comenzii.Ai la dispozitie servicii diverse.
*plata in avans prin virament bancar(livrarea se face imediat dupa confirmarea platii)
*plata la livrare in Bucuresti si Ilfov(platesti direct la curier la livrarea comenzii)
*plata ramburs oriunde in Romania(platesti direct la curier la luvrarea comenzii)

Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona un aer conditionat,aflii dintr-un ghid practic pus la dispozitie pe site.In principiu trebuie sa stii care va fi destinatia acestuia(uz caznic sau comercial) ,cate incaperi doresti sa climatizezi,precum si bugetul de care dispui pentru o astfel de investitie.Mai putem adauga ca criterii:performantele,designul si preferintele pentru un anumit brand,etc.
Daca dispui de un buget mai redus,mai multe optiuni ,vezi oferta .In cazul in care bugetul este unul ceva mai generos,inseamna ca doresti ce-i mai bun si platesti oricat pentru confortul caminului tau.Astfel poti alege din gama de lux,sigur vei gasi unul pe placul tau ,aici
-Deci,te-am convins? Da,tu si stilul tau inconfundabil...nici nu lasi omul sa se gandeasca putin.
-Mai stai inca pe ganduri? Ce te opreste sa iei o decizie?
-Sotul,vecina de la 7,sau e doar o chestiune de timp? Nu,draga, astept sa-mi intre banii in cont,ca nu i-am vazut de luna trecuta.Pai de ce nu spui asa...te imprumut eu.
-Vai,nu stiam ca am asa prietene 'darnice'.Lasa draga,ca am eu economiile mele,am vrut sa te supun la un mic test.
sursa:climatico

Au crescut prea mult gradele?Cel vechi nu te mai multumeste?

-Asa,deci...


So,relax...experienta Climatico:


Viziteaza climatico.ro si alege-l pe cel mai bun pentru tine!


Autor :Diana



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.