QuickMobile,accesorizeaza-te cu stil!




FitTeen

E tipul tanarului care se mentine mereu in forma reusind,astfel ,sa starneasca invidia colegilor prin conditia sa fizica.Pentru acesta,el devine un accesoriu de nelipsit.
Cine poate fi el? O pereche de jeans care il avantajeaza si il fac sa arate cool , sau un ceas de ultima fita? Ar putea fi considerat drept ceas, nu e chiar fashion,nici bling-bling, dar totusi asortat la o tinuta sport,te fac sa arati "boboc" .
Aceasta este Nike Fuel Band Black Ice Size S,bratara ta fitness care te urmareste in fiecare moment al zilei.Stie ce faci, cat timp te deplasezi,te monitorizeaza permanent(atata timp cat o porti la incheietura mainii).De asemenea o poti integra foarte usor intr-un outfit sport la o plimbare prin parc sau la un antrenament pe teren.In plus te instiinteaza si cate calorii ai pierdut in activitatile desfasurate.De,doar tu vrei sa stii cum ai evoluat in ultimul timp,daca tot efortul tau de a te mentine fit da rezultate.
Apoi,la sfarsitul unei zile /saptamani poti avea o imagine a evolutiei tale .Sincronizarea datelor se poate face la un dispozitiv IOS,Mac sau PC.

SchoolTeen
Il recunosti dintr-o mie,e genul de elev/student care poarta mereu cu sine e-book-ul in geanta si devine deja un must-have ,oriunde si in orice situatie.Ceea ce este interesant,e ca nu se demodeaza asa repede,precum se schimba tendintele in moda.Iar pentru o tinuta cu stil, accesoriul tau preferat e disponibil in mai multe culori,pentru ca tu sa faci cele mai tari combinatii:negru pentru o tinuta mai office,albastru daca mai mereu esti cu capu'n nori sau roz pentru o persoana optimista si plina de viata.

Daca ai adresa cateva intrebari de cultura generala unui tanar,posesor al acestui gadget,vei observa ca raspunsul sau va fi aproape aceeasi.

Domenii:
Fashion:
"Care este accesoriul must-have al acestui sezon?"
Geografie
"Ce ne poti spune despre lumina solara?
Nu reprezinta o problema...textul poate fi citit usor chiar si la lumina solara.
Informatica
"Care este unitatea de masura pentru memorie si cat spatiu ar fi suficient pentru tine la un dispozitiv it?
Byte ,prea putin.O memorie interna de 2 GB ar fi mai mult decat ok, iar daca mai iau in calcul si posibilitatea atasarii unui MicroSD,o pot extinde pana la 32GB.
Nu te asteptai la asemenea raspunsuri...cred si eu :))
Iti dau si o veste buna: E-book-ul dispune de un acumulator de ultima generatie,care creste durata de utilizare pana la doua saptamani.Iar daca mai spun ca are si wifi,deja devine interesant,nu?

BlitzTeen-fotografia ca lifestyle
Tinerii din ziua de astazi au tot felul de pasiuni,de la cele mai simple ,comune pana la cele mai bizare posibile.Fie ca sunt pasionati de sport,le plac calatoriile,iubesc muzica sau tatuajele, vei descoperi aceste pasiuni,doar privind la albumul de fotografii.Tot ceea ce le place vei gasi surprins in cele mai inedite,funny cadre care reintregesc personalitatea tanarului.
Iar pentru pasiunea ta,ai nevoie de un gadget pe masura,care sa se integreze perfect oricarei tinute,sa fie accesoriul ideal la locul si momentul potrivit.
Daca inca nu l-ai gasit deja, cred ca am gasit eu ceea ce cauti.
Ce parere ai despre Oregon Sport Video Camera Atcmini Rezistenta La Apa Pana In 20 M?Ce stie sa faca? Inregistreaza HD(un aspect important),realizeaza fotografii la 1,3 MP.Ceea ce o diferentiaza de alte camere este faptul ca rezista la 20 M sub apa.Da,surprinde chiar si cadre subacvatice.Un alt plus este ca invelisul protejeaza camera de socuri mecanice, asa ca nu mai ai motive sa te ingrijorezi daca ai mici incidente cu ea.
Cu asemenea gadgeturi e aproape imposibil sa nu fii remarcat in randul prietenilor,care cu siguranta iti vor adresa multe intrebari,incat nu vei sti ce si cui sa raspunzi.Asa ca poti scapa rapid de acest "interogatoriu" recomandandu-le QuickMobile pentru mai multe detalii si informatii.

QuickMobile,o alegere cu stil!
Autor: Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.