Te grabesti,de la QuickMobile, Iphone 6 primesti!


Sase,sase, a venit noul iphone 6!

Si nu asa oricum,pe aripi de vant zburand sau printr-o magie "hocus-pocus", ci "a aterizat" in Romania,prin QuickMobile.Sa nu te gandesti acum,ca e un serviciu de transport aerian ultrafast,ce foloseste tehnologie de top,insa pot spune ca este primul care afla noutatile in materie de tehnologii,dintre cele mai performante pentru ca tu sa ai mai rapid acces la ele,doar de aceea e QuickMobile.

Datorita acestui fapt,Romania se afla pe harta lumii ca piata de desfacere a produselor IT.E de bine,e de rau...eu sunt de parere ca e de bine,pentru ca rau nu are de ce sa fie.Si am sa-ti spun si de ce.Nu ca m-ai crede pe cuvant,dar te poti convinge si tu.Iar putin mai incolo am si un argument mai mult decat convingator,insa il pastrez mai la sfarsit,ca sa fie "cireasa de pe tort".Sper ca pana atunci,sa nu te plictisesc si...sa pleci.Dar promit ca termin repede...
Daca ai putin timp...(tu o sa spui ca nu ai,ca doar esti in trecere pe aici).Sa stii, te inteleg...dar nici nu am inceput,nu te grabi,cel putin nu in acest moment,pentru ca nu stii ce pierzi...mai ai putintica rabdare.
Gadgeturile momentului: Iphone 6 si Iphone 6+ au fost precomandate in premiera pentru Romania si au fost livrate in aceeasi zi cu cele din S.U.A.Iar un numar de 1500 de exemplare au pornit deja spre clienti.Ce mobilizare rapida...

Pretul noului Iphone 6 porneste de la 3.499 lei,respectiv 3.999 lei pentru versiunea de 16 GB,insa pe site sunt disponibile si cele de 64 GB,124 GB .In ceea ce priveste culoarea poti alege dintre:gri,alb si auriu.
Pentru prima data ne aliniem si noi la ceva cu americanii, nu ca nu am fi fost,insa doar la lucruri care nu aduc cinste tarii noastre.Asa ca e important sa fim cunoscuti si pentru astfel de lucruri, care sa contribuie la un plus de imagine adus Romaniei.

Cred ca stii si tu,sau poate ai auzit de marile lansari de afara,cand lumea mai ca se calca in picioare sa prinda oferta,sa fie primii posesori ai unui iphone 6,insa tu esti scutit de asta si nu numai, prin QuickMobile.
Uita de cozile interminabile din fata magazinelor, de timpul pierdut asteptand sa-ti vina randul, iar atunci cand crezi ca esti mai aproape ,sa-ti vezi visul cu ochii(sa fie al tau), primesti nedumerit vestea :"S-a epuizat stocul disponibil.Reveniti in alta zi.Multumim pentru intelegere."Apoi,alta zi,alta pierdere de timp...
Un alt aspect de mentionat este ca tii pasul cu ultimele lansari,si esti in avantaj datorita QuickMobile,deoarece afli primul,inaintea tuturor.E un castig...pentru tine pentru ca:
Un iphone 6 nou-nout te asteapta!
Daca vrei sa fie al tau,acum te poti grabi cu rost.Tot ce ai de facut e sa faci o vizita pe blogul lui Cristi ,apoi sa urmezi pasii si poti deveni fericitul posesor al primului iphone 6 din Romania.
Concursul se incheie astazi 9.10,ora 23:59!
Acum ca se indoaie sau nu...ramane sa vezi chiar tu,daca trece testu'...

Iti urez mult succes,iar daca tu(cel care citesti aceasta postare) il vei castiga ,te astept cu primele impresii despre mult-ravnitul Iphone 6.
Pe curand! Fii inspirat si alege cele mai noi produse de pe QuickMobile.
Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!