Elena Gheorghe lanseaza Autograf ! Esti pregatit?

UPDATE: Vezi noul clip Autograf
Dupa ce am dansat pe ritmuri latino alaturi de Senor Loco si ne-am bucurat de Perfect Love, Elena Gheorghe lanseaza "Autograf " , un nou clip ...de poveste.


Elena Gheorghe Autograf
 
Locatia aleasa a fost Oraselul Copiilor din Bucuresti.In videoclip o vom putea vedea pe Elena in rol de Alba-ca -Zapada,printesa sau Ariel, personaj cu care tot mai multi fani ii asociaza imaginea.
A photo posted by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

Pana apare clipul oficial "Autograf" va las ,sa va delectati cu o serie de fotografii de la filmari, precum si cateva secvente postate de  Cat Music intr-o prezentare intitulata "Your Best Autumn".

"Arata-mi drumul spre castel,
Ca in povesti,ca in povesti
O mie si una de nopti sa ma iubesti,sa ma iubesti..." >>
Versuri Autograf / Lyrics
 
Asa suna cateva  dintre versurile noului single "Autograf", o piesa compusa de  Laurentiu Duta , producatorul muzical al Elenei, responsabil mai cu toate hiturile ,de pana acum ale artistei.
A photo posted by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on




Elena Gheorghe si-a familiarizat deja,fanii cu imaginea de Ariel, alegand sa poarte in concerte ,tinute,chiar accesorii ce amintesc de personaj.Iar ca si Alba-ca-Zapada, cei apropiati si fanii au putut sa o vada la petrecerea de 1 anisor , a EmmaLindei."Vinovatul" cu pozele :Tutu Ionatan, unul dintre cei mai buni fotografi de eveniment. De curand , acesta s-a alaturat unui  un nou proiect in colaborare cu Ana,sora Elenei.  Un vis realizat, pe care va invit sa-l descoperiti si la care sa fiti parte pe: DiademaAnei.ro

 
 Pe 3 Septembrie ,Elena a fost prezenta la Media Music Awards,Sibiu unde a oferit fanilor un super show alaturi de dansatorii ei.Dupa piese ca: Ecou, Pana dimineata,In bucati si Mamma Mia, s-a lasat si cu Autograf.
 
Green Carpet MMA (1)
Clip Autograf( 2)
 
Ce parere ai despre cel mai nou single al artistei? Deja, te-a cucerit ?
Cu ❤
Diana.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.